SOCIAL MEDIA

maanantai 28. heinäkuuta 2014

Lämpötila nousee kattoon!

"Lupaan, etten valittaisi, jos kerrankin olisi lämmin ja aurinko paistaisi" -lausahdus on tullut lausuttua satoja kertoja, mutta nyt joudun kyllä pyörtämään sanani. Joensuussa on ollut viimeiset kolme viikkoa joka ikinen päivä yli +25 astetta, lämpimimpinä päivinä reippaasti yli +30. Kuvitelkaa itsenne asumaan vanhan kerrostalon ylimpään kerrokseen, jonne kohoaa kaikki lämpö ja jonka sisäilma ei viilene edes yöllä, kun lämpötila pysyttelee silloinkin kahdessakymmenessä!


Alan siis olla melkoisen kypsä näihin helteisiin! On äärettömän kurja nukkua, kun vesi vain valuu, vaikka tuuletin huristaa täyttä kyytiä vieressä, töissä sininen paita näyttää lähinnä mustalta, vaikka vain heittelee postia hyllyyn ja suihkussa käynnistä on iloa aina kahdeksi minuutiksi kerrallaan. Minnekähän minäkin olen muuttanut :D Olen harkinnut jo vakavasti teltan pystyttämistä läheiselle leirintäalueelle tai ihan vain pihamaalle!

Mutta iloisempiin asioihin! Viikonloppuna perheeni tuli käymään asuntovaunulla Joensuussa (voi heitäkin onnekkaita näissä lämpötiloissa..) ja vietimme koko viikonlopun yhdessä :) Kävimme rannalla, grillasimme, höpöttelimme monen viikon edestä, huidoimme hyttysiä ja shoppailimme. Oli aivan ihana nähdä heitä kaikkia pitkästä aikaa. Olen huomannut, että kouluaikaan on helpompi lähteä käymään Ylöjärvelläkin, koska perjantait ovat niin usein vapaita, mutta kun on töissä, viikonloppu jää oikeasti aika lyhyeksi!


Huolimatta siitä, että viikonloput ovat kovin lyhyitä, oikein organisoimalla kerkiää vaikka mitä! Tosin viime viikonloput on kyllä olleet erittäin kiireisiä, kun on ollut laivareissua, Ilosaarirockia, porukoiden tapaamista ja ensi viikonloppuna onkin sitten muutto, jota seuraa tietenkin muutamat tupaantulijaiset. Huh, kai sitä sitten taas syksyn pimeinä iltoina kerkiää rauhottumaan ihan vain sohvalla istuen ja telkkaria tuijottaen :D

Mitenkäs teidän kesäviikonloppunne kuluu? :) Ja olisiko teillä toivepostauksia, niitä en olekaan vielä koskaan kysellyt! :)

Aurinkoisia päiviä teille!

-Emma-

6 kommenttia :

  1. i feel youuuu! :D ja voisin lisätä tuohon listaan ilmastoimattomalla autolla ajamisen, on pari kertaa kaveritkin todenneet että mun autohan on ihan kuin sauna, ja mun mielestä se on vieläpä aika lievä ilmaus! voin vaan kuvitella miten kuuma siellä teidän kämpässäkin on, onneks kohta pääsette sieltä ihanaan uuteen kaksioon ;) harmi ettei olla ehditty näkemään paljo yhtään koko kesän aikana, mutta se vääryys pitää korjata syksyllä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ilmastoimaton auto on myös aivan ihana! :D varsinkin, jos se on seisonut siinä auringossa monta tuntia odottamassa pahaa-aavistamattomia matkustajia! Mut muuttokuume alkaa olla kyllä aikamoinen, ihan kohta, ihan kohta, vielä viisi yötä!! Ja niin täytyy todellakin korjata asia syksyllä!! Miss u ♥

      Poista
  2. hurrhurr, liityin vihdoin lukijaksi! oon toisinaan kurkkinut tätä ja unohtanut sittemmin koko olemassaolon. Asut yhen kaverini kanssa samassa kaupungissa ja minä taas lähellä omaa kotikaupunkiasi, ja opiskelet puoliksi samaa mitä minä, oot samanikäinen ja samanlaisessa elämäntilanteessa kuin minä, joten en keksi yhtäkään syytä jättää lukematta :---P

    ajattelin vain ilmoittaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ompa kiva kuulla, että päätit liittyä lukijaksi! :) Enkä yhtään ihmettele, että blogini on jäänyt välillä unholaan, kun päivittäminen aina välillä unohtuu moneksi viikoksi! Mutta hienoa, että voit samaistua blogini postauksiin :)

      Tervetuloa seurailemaan!

      Poista
  3. Blogiarvostelu:

    + Sun banneri on myös kaunis (sulla on ihanat hiukset!! :0)
    + Asutaan samassa kaupungissa ja opiskellaan samassa paikassa :D
    + Selkeä blogi
    + Ihanat värit!
    + Voi söpöys mitä kissoja tuolla aiemmin oli :3

    - En oikein tajua miksi banneri/bannerin alaotsikko on englanniksi, jos ei blogia kirjoiteta englanniksi :D Mut niin se on ollu muillaki tähän mennessä, joten vissiin se olen vain minä joka ei tajuu.
    - Keskitetty teksti

    Ihana blogi, sulla on tosi positiivinen kirjoitustyyli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon mielipiteistäsi! :) Piti heti käydä kurkkimassa, missä tiedekunnassa opiskelet! :D Ja bannerin tekstistä sen verran, että itekin tykkään enemmän, että aforismit kirjoitetaan suomeksi, mutta tuo kolahti minuun englannin kielisenä, joten sellaisena sen siirsin sitten siihenkin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)