SOCIAL MEDIA

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Herkullinen Geisha-banaani -kuivakakku ja pari muuta

Viikonloppu on kulunut ihanan leppoisasti leipoen, ajellen, saunoen ja pikkuisen shoppaillenkin. Eilen lähdettiin käymään Prismassa asiakasomistajapäivillä ja ihmettelin, miten puoli kaupunkia oli tunkenut kauppaan yhtä aikaa vain sen vuoksi, että käyttötavarasta sai 15 prosentin alennuksen, mutta alkoipa kyseinen alennusprosentti ja muut tarjoushinnat houkutella minuakin! Lenkkarini ovat jo niin heikossa hapessa, että niillä en mielelläni talsi enää minnekään, ja kuin tilauskesta, löysin tarjoushintaiset ihanan pirteän väriset juoksukengät kaupan hyllyltä! Hinnallakaan ei oltu kenkiä pilattu, sillä 29,95 ei ole paha hinta kunnon kengistä :)


Loppupäivä vietettiinkin keittiössä leipoen! Ostin joskus innoissani tarjouksessa olevaa voita ja nyt tajusin katsoa parasta ennen -päiväyksiä; vanhaksihan nuo olivat viikon sisään menossa, joten eikun hyödyntämään! Päätin leipoa jouluksi Geisha-banaani -kuivakakun, joka on aivan mielettömän hyvää ja todella helppo valmistaakin.


Edellisenä iltana olimme jo väkästäneet joulupipareita, joita tosin täytyy tehdä vielä toinen jos kolmaskin satsi, sillä aika hyvin hävisivät herkut parempiin suihin illan mittaan.. :D 


Olen vähän laiska tekemään ruokaa silloin, kun tiedän, että kokkaamista on luvassa muutenkin, joten käytiin hakemassa pizzat sillä aikaa, kun pullataikina kohosi. Kiva pikkuinen yllätys odottikin palattuamme, sillä taikina oli paisunut aivan jättimäiseksi ja syömisen aikana se valui jo kiposta pöydälle! Nyt meillä on lähes 60 jättimäistä ja vähän pienempää pullaa pakastimessa odottamassa yllätysvieraita!



Mummun salaisella respetillä valmistettuja murokakkujakin siunaantui lähemmäs 60, joten ei tarvitse uhrata kyllä kekseihinkään rahaa lähiaikoina. Vaikka paistaminen alkoikin jo jossain vaiheessa tympiä, on ihana, kun kotona leijuu vieläkin kaikkien leivonnaisten tuoksu :)

Mikä näyttää teidän suosikiltanne? :)


15 kommenttia :

  1. voi apua miten herkulliselta näyttää, noista kaikki on kyllä mun suosikkeja! :D ja pakko myöntää että nyt iski kauhea leipomishimo, ainakin joulutorttuja pitää tänään tehä glögin kaveriksi :P

    ja perjantaina oli kans prismassa ihmishelvetti valloillaan. voi luoja sitä ihmismäärää! parkkipaikka oli niin täynnä ettei meinannut saada autoa minnekään. poispääsykin oli työn ja tuskan takana, kun autoja vaan tuli joka suunnasta, huh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha, eikun leipomaan! :D ja se tungos oli kyllä jotain ihan käsittämätöntä.. onneks yleensä ei oo sellasta :D

      Poista
  2. oi vitsit mitä herkkuja!<3 tuli ihan hirveä pullanhimo kun näki nuo korvapuustin kuvat :D myös tuo ensimmäinen geisha-banaanikakku näyttää älyttömän hyvältä! :P

    VastaaPoista
  3. Oh, alko ihan sairaasti tehdä mieli tota kakkua ja muutenkin jouluherkkuja!

    VastaaPoista
  4. Geisha-banaani -kuivakakku kuulostaa herkulliselta ja blogisi vaikuttaa tosi kivalta, jään seurailemaan :)

    VastaaPoista
  5. Voi että, tekis mieli rueta jo itekki leipomaan jotain! Tuo kuivakakku näyttää ehkä parhaimmalta :3
    http://lauraveikkola.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äkkiä sitten vain kipot ja kapot esille ja uunia lämpiämään! :)

      Poista
  6. Oi kuulostaa kyllä niin hyvältä, et täytyy joku kerta kokeilla! :)

    VastaaPoista
  7. Saako ohjetta tohon geisha-banaanikakkuun <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)