SOCIAL MEDIA

sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Viikonlopun kuulumiset ja jännittävä ruokakokemus!

Aurinkoinen kuvausretki, hyvää ruokaa, shoppailua, rentoutumista, kuntoilua, lempparisarjoja ja ihanaa seuraa; tämä viikonloppu on ollut täynnä rentoa tekemistä, joka sopii minulle paremmin kuin hyvin! Kamera sattui kerrankin pysymään laukussa koko lauantain, joten kuvamateriaalia tästä ihanasta viikonlopusta on tarjolla paljon, olkaa hyvä! :)


Lauantaina oltiin päätetty pitää kunnon shoppailupäivä ja etsiä enemmän tai vähemmän aikaa hankintalistalla olleita juttuja. Bongasin kuitenkin auton ikkunasta ihania maisemia joella, joten nappasin kameran mukaan. Valitettavasti joella kuvatut kuvat menivät jokseenkin pieleen ja vain muutama hassu näyttää kivalta, mutta ainakin sain kauan toivomiani ruskakuvia edes pari!



 Minä en syö raakaa kalaa, ja katkarapuja en ole laittanut suuhuni sen jälkeen, kun sain pienenä niistä laivalla mahanpuruja. Shoppailukierroksen jälkeen piipahdettiin Mikon vanhemmilla kylässä ja siellä pääsinkin kasvokkain ennakkoluulojeni kanssa; meinasivat tarjota meillekin susheja. Jep, en ole koskaan syönyt niitä ja ennakkoluuloja kyllä riitti!


Täytyy myös myöntää, etten ole koskaan ajatellut edes, mitä susheihin laitetaan. Kurkku, porkkana, kylmäsavulohi (ei raakaa kalaa! Muuten olisinkin ollut pulassa..) ja riisi eivät kuulostaneet kovin kummalliselta kombolta, mutta merilevä kuulosti kyllä jo aivan liian oudolta. Limpparilasi toisessa ja sushi toisessa kädessä haukkasin siitä palasen ja eihän se merilevä maistunut miltään. Whiuh, selvisin koitoksesta! Perinteisenä suomalaisena söin ruuan kuitenkin haarukalla jättäen puikot heille, jotka osaavat niitä käyttää..




Kotimatkamme venyi monen tunnin mittaiseksi, kun lähdimme huristelemaan ympäri kaupunkia kauniiden syysmaisemien toivossa - ja se kyllä kannatti, sillä muistikortille tallentui tuhansia hanhia, pikkuruinen orava ja söpöilevät minä ja Mikko.





Näiden kuvien kanssa miusta tuntu kuin oltaisiin oltu ulkomailla. Aurinko laski niin nätisti värjäten taivaanrannan vaaleanpunaiseksi ja vain ruskaan ehtineet koivut muistuttivat siitä, että ollaan edelleen Suomessa.




Mitä teidän viikonloppuunne kuuluu? :) Ja mikä on eksoottisin ruoka, jota olette maistaneet?



4 kommenttia :

  1. Hei ihania kuviat olet nappaillut! Varsinkin noi kurrekuvat ja kaunis auringonlasku! :) Mites sushi maistui? Jääkö kokeilu vaan yhteen kertaan? Tällä viittailee sushin suurkuluttaja! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) itekin tykkään noista kurrekuvista, kerrankin osuin oikeeseen paikkaan pitkän putken kanssa :) Ja sushihan oli sellasta perustason ruokaa; ite en jaksaisi tehdä kaiken sen vaivan vuoksi enkä tilaisi varmaankaan ravintolassa, mutta jos sitä jossain on tarjolla, niin popsin kyllä suuhuni :D

      Poista
  2. Voi miten kivan kuuloinen viikonloppu teillä takana, ja ihania nuo kuvat! <3 Itsekään en ole koskaan maistanut sushia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä rentouttavaa! :) Hah, maista joskus, jos tulee tilaisuus - eksoottinen ruokakokemus :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)