SOCIAL MEDIA

lauantai 21. huhtikuuta 2018

Inspiration Blog Awards 2018 | Juhla-asua ja inspiraatiota bloggaamiseen

Viikko sitten oltiin siskoni kanssa matkustamassa kohti Helsinkiä ja saapumisen jälkeen päivä kuluikin valmistautuessa Inspiration Blog Awardseille! En oikein vieläkään käsitä, että todella oltiin siellä kaikkien noiden huippubloggaajien seurassa nauttimassa gaalatunnelmasta, ruuasta, juomasta ja erilaisista esittelypisteistä.

Majoituttiin Scandic Hakaniemessä, josta on rautatieasemalle vain reilu kilometri ja Kattilahallille puolitoista. Hotelli oli juuri hiljattain vaihtunut Cumuluksesta Scandiciksi ja en tiedä, oliko hotellissa tehty sitten remonttia, koska kaikki pinnat vaikuttivat niin uusilta. Huone oli todella siisti ja viihtyisä (minä jos kuka olen nirso huoneiden siisteydessä!) ja henkilökunta ystävällistä. Aamupalalla oli tosin vain kaksi työntekijää ja esimerkiksi leivänpäälliskasvikset olivat puolituntia loppu ennen täyttämistä, vaikka menimme aamiaiselle hyvissä ajoin. Toki henkilökunnan ystävälliset hymyt ja hyvänhuomenentoivotukset pelastivat sielläkin paljon!





Gaalaan läksimme reippaina kävellen apunamme Google Maps. Kun minä luen navigaattoria, siitä ei yleensä seuraa mitään hyvää.. Nytkin päädyimme kerrostaloalueen sisäpihalle ja yritimme epätoivoisesti löytää ulospääsyä. Lopulta epävarmoina suunnasta pysähdyimme pysäkille ja soitimme taksin. Taksikuski tosin naurahti, kun kerroimme menevämme Kattilahallille - matkaa oli 500 metriä! Elämämme lyhin taksiajelu, mutta sitäkin ikimuistoisempi - ja säästyi vähän Ellin jalatkin, sillä kun oli aivan ihanat kengät jalassaan <3 Itse en olisi jaksanut kävellä korkkareilla metriäkään ja omiani taisin gaalassa pitää kokonaista 40 minuuttia.

Ennen etkoja Elli kuvasi asuni ja voi miten tykkäänkään näistä kuvista! Rakastuin tuohon mekkoon Vilan mekkoon kahta päivää ennen gaalaa ja koska Kekäleellä oli kanta-asiakaspäivät sain sen mukaani vieläpä 20% alennuksella! Samalta reissulta löytyi tuo ihana kuvissa vilahtava Hilfigerin laukku, josta haaveilin jo risteilyllä, mutta joka kolahti lopullisesti sitten, kun näin sen kaupan hyllyllä. Marika taikoi hiuksiini nutturan lauantaiaamuna ennen gaalaan lähtöä (miettikää, tuossa ei ole yhtään lisähiuksia, kaikki on miun. Ne on kasvaneet aika paljon!) ja tarkoituksena oli yhdistää mekkoon korkokengät. Noh, balleriinoilla läksin matkaan, pidin korkkareita sen 40 minuuttia gaalassa ja vaihdoin takaisin "mukaviin jalkineisiin". En taida olla korkokenkäjalkainen, vaikka kuinka haluaisin.



Etkoille asteltiin oikein punaista mattoa pitkin, napattiin skumppalasit käteen ja lähdettiin kiertelemään erilaisia pisteitä. Katseltavaa ja maisteltavaa löytyi aina Instrumentariumin aurinkolasimallistosta Bronxin meikkeihin ja Novellen herkkujääjuomaan. Vaikka tila itsessään oli aika pieni, kului meillä hyvin aika pisteitä kiertäessä ja mahtavaa oli, että tapahtumasta löytyi niitä ihania ihmisiä, joihin ei ole vielä koskaan "oikeassa elämässä" törmännyt. Oli kiva päästä höpöttelemään ja huomata, että he ovat juuri niin mahtavia naisia kuin blogistakin voi päätellä <3

Erityisesti mieleen jäivät Batisten piste, jossa päästiin nappaamaan kuvat legendaarisessa kuvauskopissa, Instrumentariumin pisteellä testaillut aurinkolasit, Breyersin herkullinen proteiinijäätelöannos, australialainen viini karkkien kanssa (mielettömän maukas keksintö!) sekä Novellen pisteellä maisteltu raikas mangoinen jäähilejuoma - sitä täytyy kyllä kesälomalla tehdä itsekin! Kokonaisuudessaan pelkkä juhlahumu, kauniisiin vaatteisiin pukeutuneet ihmiset ja laatuajan viettäminen erityisesti rakkaan siskoni kanssa tekivät illasta täydellisen ja ikimuistoisen <3


Palkitseminen alkoi yhdeksän jälkeen ja katselimme ensimmäisen osuuden mutustellen samalla Jyväbroilerin sponssaamia ruoka-annoksia. Voittoa ei tullut, mutta miulle oli jo mieletön ilo olla ehdolla noin kovien blogien joukossa! Ja kiitos kaikille, jotka äänestitte ja tsemppasitte kisassa, se lämmittää mieltä! <3 Palkintojen jaon väliajalla päätimme ottaa suunnaksi hotellimme, koska tiesimme siihen aikaan vielä saavamme taksin ja toisaalta oli ihana päästä hotellihuoneeseen höpöttelemään ja mutustelemaan Mäkkiruokaa kuten jo vähän perinteeksi on Ellin kanssa muodostunut.

Jälleen taksikuski oli sitä mieltä, että matkamme ei olisi ollut kovin pitkä kävellenkään (kummallista taksipalveluiden markkinoimista!!), mutta totesimme vain, että on mukavampi päästä kyydillä ja eipähän tarvitse eksyä! Suuntasimme Mäkkärin kautta hotellihuoneeseen rentoutumaan ja valmistautumaan seuraavaan päivään. Sunnuntaina kiertelimme hieman kaupungilla ja kävimme syömässä ennen junien lähtöä. Kokonaisuudessaan oli ihana ja rentouttava viikonloppu hyvässä seurassa ja hyvät muistot jäi. Toivottavasti ensi vuonna päästään jälleen juhlimaan Kattilahallille, kuka tietää :)




Blog Awardseilla inspiroituneena päätin myös päivittää oman blogini vihdoin tälle vuosikymmenelle. Olen jo pitkään haaveillut uudesta ulkoasusta sekä osoitteen muuttamisesta. Ensin ajattelin muuttaa osoitteen vain Bloggerissa, mutta sitten päädyinkin omaan domainiin ja jatkossa (kunhan saan tarvittavat koodit alkuviikosta) blogini siis löytyy osoitteesta www.haaveitajahauiskaantoja.fi. Uusi nimi kuvaa blogiani paljon paremmin ja se on myös helpompi kertoa ihmisille, vai mitä olette mieltä? Blogi on saanut myös uuden ulkoasun, jonka hankin Etsystä. Vielä sen kanssa on hieman viilaamista, sillä esimerkiksi alalaidan Instagram-jana ei toimi toivomallani tavalla, mutta neuvoja asiaan on tulossa, joten ehkä sekin siitä! Lisäksi banneriinkin saattaa tulla hieman muutoksia, kun kelit paranevat ja ulkona alkaa näyttää siltä, että siellä voi valokuvata :D

Kuva: Henri Ilanen




Mitä tykkäätte Blog Awardsien asusta sekä uudesta ulkoasusta ja nimestä? Entä olitteko itse Blog Awardseilla ja mitä tykkäsitte tarjonnasta? :)

28 kommenttia :

  1. Heti bongasin uuden nimen ja sehän on loistava! Sopii sun blogin teemaan kuin nakutettu. Ihana tuo asu ja kampaus; sä oikein hehkut noissa kuvissa. Teillä oli selvästi kiva viikonloppureissu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana! <3 Ja mahtavaa, että nimi kolahtaa sielläkin, nyt vain odottelen, että saan sen oman domainin käyttöön :)

      Poista
  2. Upea asua ja varmasti kaikkinensa ihana ilta :)

    VastaaPoista
  3. Mukava oli törmäillä tuolla paikan päällä, kiva oli kuulumisia vaihtaa hieman. :) Onnea vielä ehdokkuudesta, hieno juttu! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Ja oli tosi kiva nähdä sinuukin! En tienny saanko laittaa sitä yhteiskuvaa, mut jos se on siulle fine, voisin lisätä sen vielä tuonne :)

      Poista
    2. Senkö seinäkuvan? Laita vaan, sehän oli tosi kiva se kuva! :) <3 Yritetääs joku kerta nähä vaikka kahvilla, harmillisen harvoin tulee nähtyä vaikka suht lähekkäin asutaan. ^^

      Poista
  4. Voi kun te olette molemmat niin kauniita ja upeita kirjoituksia blogissa

    VastaaPoista
  5. Olipa kiva päästä kurkkimaan Inspiration Blog Awards 2018 -juhlia. Ne ovat upeat juhlat ja bloggaajien päätapahtuma.
    Sinä olet kauniissa ja tyylikkäässä puvussa ollut juhlimassa. Hienot tunnelmat välittyvät tänne asti.
    Ja blogin uusi ulkonäkö on freessi, tyylikäs ja selkeä. Niinkuin tuosta selvisikin, en ollut Blog Awardseilla. Olin Lontoossa.
    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, että sait postauksesta jotain irti! :) Ja juhlat olivat minulle ensimmäiset ja todellakin olivat kaiken sen hehkutuksen arvoiset! Sinullakin on ollut varmasti mukavaa Lontoossa, matkailu on ihanaa :) Aurinkoista viikonloppua sinnekin!

      Poista
  6. Kaunis gaala-asu ja muutenkin kuulostaa ihanalta illalta 😊

    VastaaPoista
  7. Todella kaunis asu sulla! Näistä kuvista välittyy tosi kiva fiilis!

    VastaaPoista
  8. Tosi kivalta näyttää tää uusi ulkoasu, on oikein raikas! :) Ja kuten sanoin, uusi nimi ja osoite sopii sun blogille ihan mahtavasti :) Ja gaalailu oli kyllä oikein kivaa <3 Ihania kuvia sinusta, sun hiukset on kyllä kasvaneet aivan käsittämätöntä vauhtia!! <3

    VastaaPoista
  9. Heippa!
    Kommenttini ei varsinaisesti liity juuri tähän postaukseen (näytät kyllä upealta, mekko on tosi kiva!). Löysin blogiisi hyvin monen mutkan kautta etsiessäni kokemuksia fitness akatemian valmennuksista. Olisin tosi kiinnostunut niistä, mutta jotenkin se tuntuu vähän liian hyvältä ollakseen totta ja siksi kaipailisin sellaisen mielipidettä, jolla kokemusta on. Oletko siis joskus ollut fitness akatemian asiakkaana ja mitä tykkäsit, jos olet?
    Pahoittelut, että kyselen tällaisesta (kenties) vanhasta asiasta, joka menee nyt vähän ohi aiheen! :D
    Ja tosiaan, en ole aikaisemmin blogiisi törmännyt, mutta aion kyllä jatkossakin eksyä tänne, koska vaikuttaa oikein kiinnostavalta :)

    - Vanessa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Totta kai aina saa kysyä postauksessa kuin postauksessa asioita, jotka on mielenpäällä! :) Ehdit varmaankin lukea jo postaukseni, jossa vertailin valmennuksia toisiinsa? Mikäli et, se löytyy täältä: http://eemmaot.blogspot.fi/2018/03/fitfarm-personal-trainer-vai_20.html?m=1

      Mutta siis kyllä, Fitnessakatemia on juuri niin hyvää kuin oletatkin! Siellä on treeniohjelma jokaiseen makuun ja kestoltaan muutamasta kuukaudesta vuoteen (koska ohjelmaa on tarpeen päivittää aina välillä niin valmennukset eteneväy sykleissä ja aina yhdessä syklissä keskitytään yhteen asiaan; esim. lihaksen kasvatus tai rasvanpoltto). Ruokavaliot tulee mukana ja sivustolla on todella paljon mentaalipuolen juttua ja liikepankista löytää oikeat suoritustekniikat :) Aleksi neuvoo foorumilla, joa tarvitsee korvaavuuksia tai on kysymyksiä.

      Lämpimästi voin suositella. Mieheni kanssa aikanaan molemmat treenasimme Fitnessakatemian ohjeilla ja tykkäsimme kovasti! Ikijäsenenä jäsenyys on vieläkin tallella ja aion tulevaisuudessa treenata myös niillä ohjeilla :)

      Poista
    2. Kysy vain, jos tulee vielä jotain mieleen! :)

      Poista
    3. Ja Facebookista löydät minut blogin sivuilta https://m.facebook.com/haaveitajahauiskaantoja/ ,jossa voimme viestitellä myös messengerissä :)

      Poista
    4. Voi että, kiitos paljon kattavasta vastauksesta! En osannut odottaakaan näin pitkää ja kivaa vastausta!<3 Ja kiitos linkeistä, en ollutkaan huomannut tuota postausta aikaisemmin, joten menen heti lukemaan :) Täytyypäs laittaa myös blogisi Facebook seurantaan, jos tulee mieleen jatkokysymyksiä!
      Kiitos vielä hyvästä vastauksesta!:)

      - Vanessa

      Poista
    5. Hienoa, että vastauksesta oli iloa! 😍 Tulehan kertomaan sitten ensivaikutelmia, jos päätät liittyä mukaan! Mukavaa alkavaa viikkoa 😊

      Poista
  10. Tää uusi ulkoasu toimii kyllä todella hyvin, niin kuin siulle jo sanoinkin! <3 Ja blogin uusi nimi on myös ihan siulle sopiva! :) Ootpa ollut kauniina liikenteessä tuolla Blog Awardseilla, tuo mekko on upea <3 Ja herranjestas siun hiukset on tosiaan kasvanut!! :D Harmi etten tänä tuonna pystynyt itse lähtemään tuonne myös, vaikka kutsun sainkin, mutta ehkä ensi vuonna sitten.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kiitos vaan siulle avusta <3 Ja kiitos, miekin jotenkin ihan rakastuin asuun ja hiuksiin - kun vielä osaisi itsekin tehdä kampauksia :D Ja ehkä kuule sit ensi vuonna ollaan molemmat paikalla, kuka tietää 😊

      Poista
  11. Voi kun upeita kuvii ja mahtavia kirjoituksia!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)