EMMA KAROLIINA


Tätä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin painottuvaa lifestyleblogia kirjoittelee 22-vuotias nuori nainen Joensuusta. Kiinnostuksenkohteisiini kuuluvat kirjoittaminen, valokuvaus, treenaaminen, kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtiminen sekä ruokavalioihin liittyvät jutut. Kiinnostuksenkohteeni näkyvät selkeästi myös postauksissa, joista voit lukea muun muassa elämäntaparempastani.

Opiskelen luokanopettajaksi neljättä vuotta, työskentelen opintojen ohella tavararalossa ja toimin freelance-toimittajana. Asun rakkaan avomieheni kanssa vuokralla pikkuruisessa kaksiossa, mutta tulevaisuuden haaveissa siintää ikioma koti. Olen muuttanut Joensuuhun vuonna 2013 Tampereelta, joten blogissani näkyvät myös teemat siitä, millaista on asua kaukana omasta kotikodista ja perheestä, vaikka nautinkin asumisesta uudessa kotikaupungissani.

Ehdottomia vahvuuksiani ovat iloisuus ja energisyys, joita pyrin tuomaan esiin myös blogissani. Blogini postaukset ovat positiiviseen sävyyn kirjoitettuja, mutta en peittele myöskään pettymyksiä tai turhautumisia - ajattelen kuitenkin, että lähes kaikista asioista löytyy myös postiivisia puolia, joihin kannattaa keskittyä negatiivisuuteen vaipumisen sijaan.

Jos sinulla on mitään kysyttävää, kommentoitavaa tai haluat ehdottaa joitain teemoja blogiini, laita minulle  sähköpostia osoitteeseen emmakaroliina(at)luukku.com tai kirjoita ehdotuksesi kommenttikenttään.

Mukavia lukuhetkiä blogini parissa! :)
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)